Λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης – Οι έλεγχοι «έπιασαν» πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού

Πρόστιμο και “λουκέτο” στο νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Το… «ντου» που έκαναν μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας έδειξαν παραβάσεις των μέτρων κατά του κορονοϊού. 


Ύστερα από τους ελέγχους που έγιναν στο νυχτερινό κέντρο, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι μέσα υπήρχαν πελάτες που δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αποτέλεσμα ήταν στο κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης να μπει λουκέτο επτά ημερών και να επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ!

Η έφοδος έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (22.08.2021), περίπου στις 02:30, ύστερα από καταγγελία. 

Κατά τον έλεγχο, έγιναν τυχαίοι έλεγχοι σε 30 πελάτες, πέντε εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο είναι απαραίτητο για να μπει κανείς σε κλειστό χώρο. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το μαγαζί επέτρεπε σε πελάτες να είναι όρθιοι (βρέθηκαν 10), ενώ είχε και υπεράριθμους και δεν διέθετε έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

 

Ο Νίκος Βέρτης επρόκειτο να κάνει δυο εμφανίσεις στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς: μια το Σάββατο κι άλλη μια την Κυριακή 22 Αυγούστου. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι το νυχτερινό κέντρο θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή, αφού η απόφαση για “λουκέτο” ισχύει από τη μεθεπόμενη μέρα, δηλαδή από τη Δευτέρα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει και το δικαστήριο. Αν η ποινή για λουκέτο δεν αρθεί, θα ισχύει για το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ