Πάτρα: Μυστήριο με 13χρονο που καλούσε σε βοήθεια-Υποστήριξε πως ήθελαν να τον απαγάγουν

Μυστήριο με 13χρονο αργά τη νύχτα του Σαββάτου, ο οποίος εντοπίστηκε ασυνόδευτος στην οδό Βορείου Ηπείρου να καλεί σε βοήθεια.

Περίοικοι και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και όντως ο 13χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στην περιοχή.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αφού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι ήθελαν να τον απαγάγουν κοντά στο Λιμάνι. Ωστόσο στη συνέχεια εντοπίστηκε η μητέρα του και ο 13χρονος παρελήφθη από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με ανήλικους που εντοπίζονται ασυνόδευτοι σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου