Πάτρα: Καταγγελία για αντιεμβολιάστρια ιατρό σε Υγειονομική δομή της Πάτρας-Αναφορά από μητέρα 16χρονης που πήγε να εμβολιαστεί-Καλείται σε απολογία

Έγγραφη καταγγελία έγινε σήμερα από πολίτη στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές της Πάτρας, σύμφωνα με την οποία αναφέρεται πως γυναίκα γιατρός που υπηρετεί σε Δημόσια τοπική υγειονομική μονάδα καταφέρεται δημόσια κατά των εμβολιασμών.
Μάλιστα η καταγγελία έγινε από μητέρα 16χρονης η οποία πήγε στην συγκεκριμένη μονάδα για να εμβολιαστεί και συνάντησε στο ραντεβού του την συγκεκριμένη ιατρό.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και την διαδικασία των εμβολιασμών, απαξιώνοντας παράλληλα την πανδημία και τον κορονοϊό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.
Πηγές της 6ης ΥΠΕ στις οποίες απευθύνηθκε το tempo24.news, τόνισαν πως η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί και πώς ήδη κινούνται ποι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον Διοικητή κ. Γιάννη Καρβέλη προκειμένου η υγειονομικός να κληθεί σε απολογία.

 

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών