Πάτρα: Καταγγελία για αντιεμβολιάστρια ιατρό σε Υγειονομική δομή της Πάτρας-Αναφορά από μητέρα 16χρονης που πήγε να εμβολιαστεί-Καλείται σε απολογία

Έγγραφη καταγγελία έγινε σήμερα από πολίτη στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές της Πάτρας, σύμφωνα με την οποία αναφέρεται πως γυναίκα γιατρός που υπηρετεί σε Δημόσια τοπική υγειονομική μονάδα καταφέρεται δημόσια κατά των εμβολιασμών.
Μάλιστα η καταγγελία έγινε από μητέρα 16χρονης η οποία πήγε στην συγκεκριμένη μονάδα για να εμβολιαστεί και συνάντησε στο ραντεβού του την συγκεκριμένη ιατρό.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και την διαδικασία των εμβολιασμών, απαξιώνοντας παράλληλα την πανδημία και τον κορονοϊό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.
Πηγές της 6ης ΥΠΕ στις οποίες απευθύνηθκε το tempo24.news, τόνισαν πως η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί και πώς ήδη κινούνται ποι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον Διοικητή κ. Γιάννη Καρβέλη προκειμένου η υγειονομικός να κληθεί σε απολογία.

 

Μους πορτοκάλι
08/11/2025 | 20:32

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)