Πάτρα- Κορονοϊός: Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση η 32χρονη μητέρα - Το βρέφος σε καλή κατάσταση μετά την καισαρική - Πόσοι νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία

 

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση παρεμένει η 32χρονη μητέρα θετική στον κορονοϊό, από τη Ζάκυνθο, που νοσηλευέται στο νοσοκομείο Ρίου και χθες υπεβλήθη εσπευσμένα σε καισαρική τομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η 32χρονη παραμένει διασωληνωμένη, από χθες , όταν και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της. Οπότε οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σωθεί το παιδί που κινδύνευε.

Ολα πήγαν κατ ευχήν και το μόλις 7 μηνών μωράκι βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα, χωρίς να εμφανίσει προβλημα υγείας, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό μετά από ειδικές εξετάσεις εάν είναι θετικό στον κορονοϊό.

Να σημειωθεί ότι η 32χρονη είναι ανεμβολίαστη.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ

Στο μεταξύ σε επιφυλακή παραμένουν οι υγειονομικές αρχές, καθώς χθες είχαμε 130 σχεδόν θετικά στο ιό κρούσματα, ενώ οι νοσηλείες στα δύο νοσηλευτήρια της Πάτρας είναι πάνω από 50.

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" 26 ασθενείς βρίσκονται στην κλινική κορονοϊού και άλλοι 5 στην ΜΕΘ.

Ενώ στο νοσοκομείο Ρίου 21 είναι σε κλινική, ένα περιστατικό νοσηλερυεται στην Παιδιατρική κλινική και 6 ασθενείς δίνουν μάχη στην ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης