Σοκ στην Πάτρα: “Εφυγε” ξαφνικά ο Νίκος Παπαγεωργίου

 

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο αιφνίδιο θάνατος του Νίκου Παπαγεωργίου

Κατέρρευσε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γούναρη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε.

Εφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του.

Οπως αναφέρει το camerastyloonline.wordpress.com, ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας αγαθός, ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές ομάδες της Πάτρας τις ερασιτεχνικές κυρίως, αλλά όχι μόνο, όλη την τέχνη της Πάτρας στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45, μια Αγνή Φωτεινή Ψυχή και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της.  Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί.

Ο Νίκος λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γούναρη τον πήγαν στο Νοσοκομείο δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

 

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπονέλης

Πάτρα: “Εισέβαλαν” με κουκούλες σε σούπερ μάρκετ – Τι αφαίρεσαν

Έρχεται Σαββατοκύριακο με χαλάζι, καταιγίδες και λίβα – Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Άγρια καταδίωξη άνδρα που έκλεψε μηχανή – Τι εντόπισε η Άμεση Δράση

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή – Στο νοσοκομείο με τραύματα το ανήλικο κορίτσι που ήταν μαζί της – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία Παύλου Κουτρόπουλου

Τραγωδία με Πατρινό ψαροντοφεκά στο Αντίρριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ανετράπη εκσκαφέας μέσα στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” (ΦΩΤΟ)