Τόκιο 2020: Σφυροβολία – Εκτός τελικού ο Φραντζεσκάκης

02/08/2021 | 08:14

 

 

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας των Ανδρών, στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, που μετείχε στο α΄ προκριματικό γκρουπ, είχε καλύτερη ρίψη στα 72 μέτρα και 19 εκατοστά με την πρώτη προσπάθεια και κατετάγη 13ος.

Το μίνιμουμ όριο πρόκρισης έχει οριστεί στα 77,50 μέτρα κι αν δεν καταφέρει να το φτάσει κανένας, τότε στον τελικό προκρίνονται οι 12 καλύτερες βολές.Από τον όμιλο του Φραντζεσκάκη το όριο υπερέβησαν μόνοι οι Κεντέν Μπιγκό (Γαλλία, 78,73μ.) και Μιχάιλο Κόχαν (Ουκρανία, 78,36μ.).

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, ο Χανιώτης ρίπτης υπογράμμισε ότι έκανε το ταξίδι στο Τόκιο με στόχο «να πάω τελικό, όχι για να στενοχωριέμαι… Νομίζω ότι τα μέτρα στα οποία θα “κλείσει” ο τελικός είναι στις δυνατότητές μου, αλλά δεν βγήκε».

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου