Τόκιο 2020: Σφυροβολία – Εκτός τελικού ο Φραντζεσκάκης

02/08/2021 | 08:14

 

 

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας των Ανδρών, στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, που μετείχε στο α΄ προκριματικό γκρουπ, είχε καλύτερη ρίψη στα 72 μέτρα και 19 εκατοστά με την πρώτη προσπάθεια και κατετάγη 13ος.

Το μίνιμουμ όριο πρόκρισης έχει οριστεί στα 77,50 μέτρα κι αν δεν καταφέρει να το φτάσει κανένας, τότε στον τελικό προκρίνονται οι 12 καλύτερες βολές.Από τον όμιλο του Φραντζεσκάκη το όριο υπερέβησαν μόνοι οι Κεντέν Μπιγκό (Γαλλία, 78,73μ.) και Μιχάιλο Κόχαν (Ουκρανία, 78,36μ.).

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, ο Χανιώτης ρίπτης υπογράμμισε ότι έκανε το ταξίδι στο Τόκιο με στόχο «να πάω τελικό, όχι για να στενοχωριέμαι… Νομίζω ότι τα μέτρα στα οποία θα “κλείσει” ο τελικός είναι στις δυνατότητές μου, αλλά δεν βγήκε».

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών