Χωρίζουν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης;

31/07/2021 | 18:44

Αρκετές είναι οι φορές που τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει την είδηση του χωρισμού τους, αλλά εκείνοι πάντα το διέψευδαν με μια κοινή εμφάνιση.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει χωρίσει από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έπειτα από μακροχρόνια σχέση, είναι ακόμη πιο έντονες. Μάλιστα, το γεγονός ότι πήγαν χωριστές διακοπές επιτείνει τις εικασίες.

Παλαιότερα το ζευγάρι, σχεδόν από τα μέσα Ιουλίου, έκανε τις διακοπές του στην Πάρο, στο σπίτι που διαθέτει εκεί ο τραγουδιστής. Όπως σημειώνει η On Time, ακόμη και όταν δεν πήγαιναν μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έπειτα από λίγες ημέρες συναντιόνταν στο νησί που ήταν το σημείο αναφοράς τους. Επίσης, εκεί γιόρταζε η Ζέτα τα γενέθλιά της με τους φίλους και τον αγαπημένο της, στις 31 Ιουλίου. Φέτος, όμως, η Ζέτα βρίσκεται σε διακοπές με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά, στη Σαμοθράκη, με τις φήμες να οργιάζουν αυτήν τη φορά. Πάντως, λέγεται ότι το ζευγάρι χώρισε φιλικά, χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες. Μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη και μετά το καλοκαίρι αναμένεται να το ανακοινώσουν.

 

ΠΗΓΗ

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της