«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία»

 

 

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του μεικτού των Ολυμπιακών Αγώνων, από το Αυστραλιανό δίδυμο των Μπάρτι και Πιρς.

Κατά συνέπεια, οι δύο πρωταθλητές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς έχουν αποκλειστεί και στο μονό.

Μιλώντας στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το ελληνικό δίδυμο αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από τη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας ανυπομονεί για την επόμενη.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Χαίρομαι που οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε τρία και όχι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ για αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυο καλύτεροι παίκτες και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν πικρή η γεύση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα», δήλωσε η Σάκκαρη.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: «Είχαμε συνολικά και οι δυο μας πέντε νίκες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τα καλύτερα απ΄ αυτούς αγώνες που κάναμε. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μας μόνο αλλά και για το τένις στην Ελλάδα το ότι βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος για τις προσπάθειές μας και θέλω να πω ήταν μια σκέτη απόλαυση».

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ