Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος Ανδρέας που ήταν αγνοούμενος για μέρες

 

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στον Βόλο, για τον εντοπισμό του 31χρονου που ήταν αγνοούμενος εδώ και μέρες.

Ο άτυχος Ανδρέας βρέθηκε νεκρός, και μάλιστα όπως φαίνεται είχε πεθάνει εδώ και μέρες, καθώς το πτώμα του ήταν σε αποσύνθεση.

“Βρήκαμε το άψυχο σώμα του Ανδρέα σε ένα γκρεμό που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο που είχε στήσει τη σκηνή του. Ο γκρεμός έχει βάθος 40 με 50 μέτρα. Στην βάση του γκρεμού τον εντοπίσαμε”, λέει στο newsit.gr o υπεύθυνος της εθελοντικής ομάδας που έψαχνε από χθες τον 31χρονο Ανδρέα στην συγκεκριμένη περιοχή, Βασίλης Ηλιόπουλος.

Το σώμα του 31χρονου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που φανερώνει πως είχε πέσει στον γκρεμό περίπου πέντε με έξι ημέρες. ‘Άλλωστε η τελευταία του τραπεζική συναλλαγή ήταν στις 22 Ιούλιου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. 

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr από το σημείο

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος από τη Θεσσαλονίκη είχε φύγει πριν από ένα μήνα από το σπίτι του για να κάνει ελεύθερη κατασκήνωση και είχε βρεθεί στον λόφο της Γορίτσας στον Βόλο.

Όμως εδώ και αρκετές μέρες είχαν χαθεί τα ίχνη του. Η εθελοντική ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στον Βόλο ξεκίνησε τις έρευνες στην περιοχή αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση του 31χρονου από την οικογένεια του.

Η ομάδα άρχισε να χτενίζει όλη την περιοχή που κατασκήνωσε ο 31χρονος.

Τελικά χθες, Τετάρτη 28/07, κατάφεραν να ανακαλύψουν τη σκηνή που χρησιμοποίησε, όπως και κάποια προσωπικά του αντικείμενα, όμως ο ίδιος ήταν ακόμα άφαντος.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, που με την ομάδα του ανακάλυψαν τα αντικείμενα του 31χρονου και ανέφερε πως «καταφέραμε και βρήκαμε στο λόφο της Γορίτσας τη σκηνή που ανήκει στον νεαρό αγνοούμενο. Μέσα σε αυτήν βρήκαμε και ένα σακίδιο του, την ταυτότητα του αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα».