Νύχτα τρόμου για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

 

Θύμα διάρρηξης έπεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Άγνωστοι μπήκαν στην οικία του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού στη Βούλα, με τον «Τζόλε» να αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι στο σπίτι του βρίσκονται διαρρήκτες.

Μάλιστα παραλίγο να έρθει τετ-α-τετ μαζί τους, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, καθώς οι διαρρήκτες κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Οι δράστες από τη βιασύνη τους να φύγουν από το σπίτι άφησαν κάποια κοσμήματα τα οποία σκόπευαν να πάρουν, αλλά και τον λοστό τον οποίο χρησιμοποίησαν για να ανοίξουν μια μπαλκονόπορτα και να εισβάλουν στην οικία.

Αμέσως μετά ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του, κατήγγειλε την κλοπή στο Tμήμα Ασφαλείας Βούλας.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση τόσο από τον Τζόρτζεβιτς όσο και από τη γυναίκα του, ενώ αναζήτησαν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στο σπίτι.

Παράλληλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συλλέχθηκε από αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα, αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

https://www.zougla.gr/