Για την ανατροπή η ΑΕΚ απέναντι στη Βελέζ

 

Να αποδείξει ότι το… πάθημα από τον αγώνα στη Βοσνία τής έγινε μάθημα καλείται απόψε η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί στις 21:00 (CosmoteSport 1) στο ΟΑΚΑ τη Βελέζ, στη μεταξύ τους ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο παιχνίδι, μολονότι προηγήθηκαν με τέρμα του Ανσαριφάρντ, εν συνεχεία δέχτηκαν δύο γκολ κι έτσι απόψε θα πρέπει να ανατρέψουν την ήττα με 2-1 που υπέστησαν, προκειμένου να συνεχίσουν στην 3η προκριματική φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Το έργο των «κιτρινόμαυρων» μοιάζει δύσκολο, ωστόσο σε περίπτωση που η ΑΕΚ αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της έχει τα φόντα να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο αποψινό παιχνίδι η «Ένωση» θα έχει και πάλι τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, την ώθηση των οποίων στερήθηκε για 511 ημέρες, λόγω φυσικά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τζαβέλλα και Μιτάι.

Στα χαφ θα πάρουν θέση οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, με τους Γκαρσία και Αλμπάνη να βρίσκονται στα δύο φτερά της επίθεσης, και με τον Μάνταλο να είναι σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραούχο.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκίνης, Λόπες, Μήτογλου, Σβάρνας, Ραντόνια, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς και Κοσίδης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σκωτσέζος Κέβιν Κλάνσι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΓκίτσι και Καρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο ΜακΛίν.

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ