Πάτρα: Επίθεση με γκαζάκια σε καφετέριες - Στη Δημόσια Ασφάλεια η προανάκριση - Έρευνα για εκβιασμούς και κυκλώματα της νύχτας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις με γκαζάκια σε 2 καφετέριες της Πάτρας τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Νέες επιθέσεις με γκαζάκια σε δύο καφετέριες τα ξημερώματα

Πρόκειται για 2 περιστατικά που έρχονται και προστίθενται στη λίστα που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες, από την επίθεση με γκαζάκια σε επίσης κεντρική καφετέρια της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τρόμος τα ξημερώματα-Επίθεση με γκαζάκια σε γνωστό καφέ του κέντρου

Όλα δείχνουν ότι οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στην περίπτωση των εκβιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τις έρευνες ανέλαβε η Δημόσια Ασφάλεια - αντί της Κρατικής - γεγονός που σηματοδοτεί ότι οι αρχές "βλέπουν" την περίπτωση να υπάρχει εκβιασμός πίσω από τις επιθέσεις και αυτό γιατί, η Δημόσια Ασφάλεια είναι αρμόδια για την εξιχνίαση αντίστοιχων υποθέσεων. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκβιασμούς από πρόσωπα που εμπλέκονται σε κυκλώματα που νέμονται τον χώρο της νύχτας, με όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο να είναι ανοικτά και τη διαδικασία να είναι σε πλήρη εξέλιξη για τη συλλογή οποιουδήποτε στοιχείου ή πληροφορίας μπορεί να οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Διαβάστε επίσης