Χ. Θεοχάρης: Οι επόμενες 4 εβδομάδες είναι κρίσιμες για τον ελληνικό τουρισμό

27/07/2021 | 17:32

 

Κρίσιμες διαγράφονται οι επόμενες 4 εβδομάδες για τον ελληνικό τουρισμό, όπως επισήμανε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε παρέμβαση του στο πρώτο πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας, όπου εξέφρασε την ελπίδα ότι η εφετινή χρονιά θα είναι επιτυχημένη και σε οικονομικούς όρους.

Η μεγάλη αγωνία για το υπουργείο Τουρισμού είναι η εξέλιξη της πανδημίας εντός και εκτός συνόρων. Ήδη η Γερμανία, ανάφερε ο υπουργός, τοποθέτησε την Ισπανία στο κόκκινο και επιβάλει καραντίνα σε όσους θα επιστρέφουν από εκεί.

Με γνώμονα αυτό, ο κ. Θεοχάρης για μια ακόμη φορά ζήτησε τον εμβολιασμό όσων δεν το έχουν πράξει ακόμα και στάθηκε στο οργανωμένο, όπως είπε, πρόγραμμα διαχείρισης της πανδημίας που εφαρμόζεται.

Σε κάθε περίπτωση, οι τουριστικές ροές αυτή τη στιγμή εξελίσσονται ικανοποιητικά, είπε, ενώ για μια ακόμη φορά δεν θέλησε να σχολιάσει σε τι επίπεδα αφίξεων και εσόδων θα κλείσει η χρονιά σε σχέση με το 2019.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο