Ταινίες φτιαγμένες για καλοκαίρι - Οι προτάσεις του tempo24

 

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, οι υποχρεώσεις μειώνονται και αν δεν έχουν έρθει ήδη για εσάς, πλησιάζουν οι διακοπές.

Δύσκολο όμως είναι έστω μια μέρα καθώς ξεκουράζεστε, να μην αναζητήσετε μια καλοκαιρινής διάθεσης ταινία. Ορίστε η καλοκαιρινή μας λίστα με ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το καλοκαίρι.

Κανε το σωστό (1989)Δράμα/Κωμωδία Η ταινία του Σπάικ Λι καταφέρνει αμέσως να μας μεταφέρει στην καυτή ατμόσφαιρα του αμερικανικού καλοκαιριού. Ενα εικοσιτετράωρο σε μια συνοικία μαύρων του Μπρούκλιν,όπου εδώ και χρόνια λειτουργεί μια πιτσαρία λευκών χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στις δυο κοινότητες. Ομως εκείνη τη μέρα τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή.

 

Πριν το ξημέρωμα (1995)Αισθηματική/Δράμα Η πρώτη ταινία της τριλογίας BEFORE, για πολλούς αποτέλεσε από τις μεγάλες σύγχρονες ρομαντικές επιτυχίες. Το κοινό παρακολουθώντας ακολουθεί, την ιστορία της γνωριμίας δυο ξένων σε ένα τρένο, οι οποίοι αποφασίζουν να αποβιβαστούν και να περάσουν τη νύχτα μαζί στη Βιέννη.

 

Η συλλέκτρια (1967) Δράμα/Δραματική κωμωδία Σε σκηνοθεσία Έρικ Ρομέρ, η ταινία αποτελεί την Τρίτη από την σειρά των έξι ταινιών ‘έξι μύθοι περί ηθικής’. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ετοιμάζεται να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη εξοχικό του φίλου του, όταν εκεί κάνει μια ιδιαίτερη γνωριμία. Τυχαίνει να γνωρίσει μια γυναίκα που παίζει με τους άντρες αναλογα με τα κέφια της. Έτσι γίνεται η γνωριμία του με την συλλέκτρια αντρών, ξεκινάει ταυτόχρονα και ο δικος του ηθικός προβληματισμός.

 

Mamma mia! (2008) μιούζικαλ. Εάν δεν έχετε ήδη παρακολουθήσει το αμερικανικό/βρετανικό μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τη μουσική των ABBA, σίγουρα δώστε του μια ευκαιρία φέτος.Η ταινία γυρισμένη ολοκληρωτικά στην Αλόννησο, παρέχει μαζι με την διασκεδαστική ιστορία και εκπληκτικές λήψεις του ελληνικού νησιού. Ένα αξέχαστο μιούζικαλ που περιγράφει μια ιστορία μητέρας κόρης. Η κόρη της Ντόνα(Μεριλ Στριπ), παντρεύεται και αναζητά επιτέλους τον βιολογικό της πατέρα. Ανάμεσα σε πολλούς, θα καταφέρει να επιτύχει την αποστολή της;

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ