Νοσοκομείο Μεσολογγίου: ΕΔΕ για εικονικούς εμβολιασμούς

 

Το φαινόμενο των εικονικών εμβολιασμών αρνητών των εμβολίων φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή του και στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες της «Σ» την προηγούμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου υπήρξε μια αναφορά – καταγγελία από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου για το θέμα, η οποία έφτασε στο γραφείο της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Ελένης Φιλιπποπούλου και αφορούσε τον εμβολιασμό εργαζόμενου του Νοσοκομείου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα φέρεται να μετάθεσε χρονικά το εμβολιαστικό ραντεβού του, την επομένη όμως ημέρα βρέθηκε με πιστοποιητικό εμβολιασμού…

Σύμφωνα με το sinidisi άμεσα από την διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου σε συνεννόηση με την 6η ΥΠΕ διατάχθηκε ΕΔΕ, η διενέργεια της οποίας ανατέθηκε στο μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Κ. Μπακόπουλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις ότι η καταγγελία ευσταθεί, αλλά πιθανότατα το φαινόμενο είναι μικρής έκτασης και αφορά περιορισμένο αριθμό εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ ένα από τα άμεσα μέτρα που πάρθηκαν ήταν να αλλάξουν οι κωδικοί για το χειρισμό της σχετικής πλατφόρμας στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο Αγρινίου υπάρχουν «ψίθυροι» και μια διάχυτη φημολογία –χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο- πως το φαινόμενο των εικονικών εμβολιασμών αρνητών των εμβολίων έχει παρουσιαστεί και στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η υπόθεση είναι προφανές ότι στο βαθμό που λαμβάνει χώρα σχετίζεται άμεσα με τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού του ΕΣΥ, καθώς από την 1η Σεπτεμβρίου το προσωπικό που δεν θα έχει εμβολιαστεί θα τεθεί σε άδεια άνευ αποδοχών.

Στις περιπτώσεις των υγειονομικών που είναι αρνητές του εμβολίου είναι προφανές ότι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να  παραποιηθούν τα στοιχεία της πλατφόρμας και να εμφανίζονται ως εμβολιασμένοι, για να αποφύγουν τις κυρώσεις, τότε σίγουρα αυτός ο τρόπος θα δελέαζε αρκετούς…

 

Διαβάστε επίσης