Σύγχυση στον αέρα της εκπομπής «Τόκιο 2020» - Φώναζαν στο ακουστικό της παρουσιάστριας

 

 

Συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει από το πρωί του Σαββάτου με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τόκιο 2020» στην ΕΡΤ ακούγεται να φωνάζουν στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, εξήγησε το πρόβλημα που υπήρξε στη μετάδοση και γιατί η ΕΡΤ μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια.

"Μεταφέραμε και εγώ προσωπικά τη συγγνώμη στον Λευτέρη, στο περιβάλλον του και στη Βασιλική Μιλλούση, ζητώντας να κατανοήσουν το ότι δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ. Δείξαμε αργότερα την προσπάθεια διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Ο σκηνοθέτης της OBS δεν επέλεξε να δείξει τον Πετρούνια και πρέπει να το πούμε αυτό, είναι μια επιλογή που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά", σχολίασε ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.

Εκείνη τη στιγμή η Κατερίνα Αναστασοπούλου ρώτησε αν ήταν δυνατόν η δημόσια τηλεόραση να έχει εξασφαλίσει αυτό το πολυπόθητο πλάνο του Πετρούνια, τονίζοντας δύο φορές ότι είχε γίνει κάτι ανάλογο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, με την Κατερίνα Στεφανίδη. Ανάμεσα στις τοποθετήσεις των παρουσιάστων ακούγονται κραυγές από τα ακουστικά τους, πιθανότατα από το κοντρόλ της εκπομπής.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral ακούγεται από το κοντρόλ να της φωνάζουν «τι κάνεις αυτή τη στιγμή».

https://www.enikos.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ