Πάτρα: Ερχεται ...διαβολοβδομάδα με θερμοκρασίες που θα "χτυπήσουν" κόκκινο - Θα έχει έως και 42αρι

 

Χαρείτε σήμερα ...τη δροσιά των 34 βαθμών γιατι έρχεται εβδομάδα κόλαση με θερμοκρασίες που θα ξεπερνούν στην Πάτρα και τους 41 βαθμούς.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Κυριακή στην Πάτρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, με ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο, από αύριο έρχεται νέο κύμα καύσωνα που θα διαρκέσει σχεδόν όλη την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα από αύριο στην Πάτρα η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα με τον υδράργυρο να φθάνει και τους 36-37 βαθμούς. Ενώ από την Τρίτη η θερμοκρασία θα ...χτυπήσει κόκκινο με 41 βαθμούς, όμως την Τετάρτη κυριολεκτικά τις μεσημβρινές ώρες θα βράσουμε , καθώς το θερμόμετρο θα δείξει ακόμη και 42 βαθμούς !

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως θα διανύσουμε μια από τις πιο καυτες εβδομάδες του καλοκαιριού στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα: 

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τις μεσημεριανές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 35, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 35 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης