Πάτρα: Συναγερμός στο κέντρο της πόλης-Θετικοί στον κορονοϊό Γάλλοι τουρίστες-Στήθηκε επιχείρηση διακομιδής τους στο Νοσοκομείο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Τόσο οι 3 γάλλοι τουρίστες που βρέθηκαν θετικοί, όσο και οι 4 ακόμη που ανήκαν στο γκρουπ ( και θεωρούνταν στενές επαφές) μεταφέρθηκαν στο νοσκομείο Ρίου , όπου έγιαν μοριακά τεστ και κατόπιν συνεννόησης του διοικητή ςητ ς6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με την Πολιτική Προστασία αποφασίστηκε όλοι να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας για απομόνωση βάση του πρωτοκόλλου.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι 3 γάλλοι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους.

Γι αυτό και γίνονται διαβουλεύσεις με την Πολιτική Προστασία , προκειμένου να βρεθεί χώρος για την απόμόνωσή τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι τουρίστες θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Πάτρας που έχει μιστωθεί από το αρμόδιο υπουργείου για να χρησιμοποιηθεί για ξενοδοχείο καραντίνας.

Να σημειωθεί ότι το γκρουπ ετοιμαζόταν να μεταβεί στη Ζάκυνθο για να συνεχίσει τις διακοπές του και θέλησαν να κάνουν στο Επιμελητήριο , όπου γίνονται καθημερινά, rapid test, ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν και έτσι εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα. 

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news τρεις Γάλλοι υπήκοοι βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό ύστερα από έλεγχο που έγινε σε γκρουπ τουριστών στο οποίο συμμετέχουν.

"Πηγές" αναφέρουν στο tempo24.news πως πρόκειται για μητέρα με δύο παιδιά της 50, 12 και 24 ετών αντίστοιχα ενώ και οι τρεις παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Για τη διακομιδή των περιστατικών στο Νοσοκομείο στήθηκε επιχείρηση από τις Υγειονομικές Αρχές της περιοχής στο Κέντρο της Πάτρας όπου βρίσκονταν και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Γεωργίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκεί έφθασαν πλήρωμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους παραλάβει και να τους διακομίσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Διαβάστε επίσης