Συναγερμός στο Λιμενικό – Μπλόκαρε το πηδάλιο πλοίου με 300 επιβάτες – “Ξέμεινε” βόρεια της Κεφαλονιάς

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για ακυβερνησία, λόγω βλάβης του πηδαλίου του Ε/Π -Τ/Ρ σκάφους «ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ» Ν.Π.9239 με επτά άτομα πλήρωμα και τριακόσιους τριάντα επιβάτες, στη θαλάσσια περιοχή 01 ν.μ. βόρεια του Φισκάρδου Κεφαλονιάς.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ. και το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ” Ν.Λ. 03 με τη συνδρομή του οποίου το  «ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ» ρυμουλκήθηκε συνοδεία Π.Λ.Σ., στο λιμάνι Νυδρίου Λευκάδας.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Λευκάδας , που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ