Έγκλημα στην Φολέγανδρο: Στον Κορυδαλλό ο 30χρονος - Τι λένε οι δικηγόροι

«Συγνώμη για όλα» ζήτησε  ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης στη Φολέγανδρο, ο οποίος έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά, συνοδεία αστυνομικών οδεύοντας προς τις φυλακές Κορυδαλλο. 

 Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης φέρεται να έχει δηλώσει κατά την απολογία του δήλωσε συντετριμμένος ενώ επικαλέστηκε ψυχικό νόσημα. Ο δικηγόρος της κοπέλας έχει κάνει λόγο για κωμικούς ισχυρισμούς.

Στο μεταξύ όπως φαίνεται, τα ευρήματα του ιατροδικαστή  δεν αποκλείουν την εκδοχή, να προηγήθηκε ξυλοδαρμός και σύρσιμο της κοπέλας πριν ο 30χρονος την σπρώξει προς την θάλασσα.

Όπως αναφέρει το ertnews, στην ΕΡΤ μίλησαν το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης Αλέξης Κούγιας και ο συνήγορος του 30χρονου δράστη, Γιάννης Βλάχος.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί μόλις λάβει στα χέρια του την ιατροδικαστική και τοξικολογική έκθεση αλλά και την απολογία του δράστη.  

Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος σημείωσε ότι στην δικογραφία δεν συμπεριλαμβάνεται ιατροδικαστική έκθεση γιατί δεν έχει ακόμη συνταχθεί και όσα αναφέρει ο κ. Κούγιας για δημοσιοποίηση μέρους της έκθεσης από τον κ. Μπουγιούκο τότε δικαίως βγαίνουν και λένε οτι οι δίκες γίνονται στο γυαλί και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Δεν έχουν καταγραφεί όσα αναφέρει ο κ. Κούγιας είπε ο συνήγορος του 30χρονου.