Πάτρα: Νεαρός λιποθύμησε στο δρόμο, λίγη ώρα αφού είχε εμβολιαστεί

 

Συναγερμός στην περιοχή της πλατείας Ολγας, στο κέντρο της Πάτρα, όταν νεαρός λιποθύμησε και περαστικοί έτρεξαν αμέσως να προσφέρουν τις πρωτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν και το ΕΚΑΒ.

Σε ελάχιστα λεπτά κοντά στον 24χρονο βρέθηκε ο μοτοσυκλετιστής – διασώστης του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο νεαρός λίγη ώρα πριν είχε μεταβεί στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου και είχε εμβολιαστεί.

Ομως κατά τη διαδρομή προς το κέντρο της πόλης δεν αισθάνθηκε καλά και στην πλατεία Ολγας κατέρρευσε.

Μάλιστα λιποθύμησε αρκετές φορές, ενώ μετά τις πρώτες βοήθειες από τον διασώστη, τον 24χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά