Που θα γίνουν σήμερα δωρεάν rapid test σε Πάτρα, Πύργο, Ανδραβίδα

 

 

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό  συνεχίζονται  εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα.

Για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) και στην πλατεία Πυροσβεστίου (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν και τα στελέχη του ΕΚΑΒ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη του ΕΟΔΥ  με rapid tests.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

 Για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα,  μπροστά από το Δημαρχείο του Πύργου (κατά τις  ώρες 09:00 με 17:00) και στην πλατεία Αγίας Σοφίας, της Ανδραβίδας, (κατά τις ώρες 09:30 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν και τα στελέχη του ΕΚΑΒ Ηλείας.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη του ΕΟΔΥ  με rapid tests.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες