Ο Υπουργός Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας στο σημερινό ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας συμμετείχε ο Υπουργός Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υπουργός παρουσίασε εκτενώς στοιχεία και δείκτες της Ελληνικής Οικονομίας και εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία της, τονίζοντας  ωστόσο ότι προτιμά να συνεχίσει να σχεδιάζει έχοντας τα λιγότερο ευνοϊκά σενάρια κατά νου.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης που έχουν ληφθεί αλλά και σχεδιάζονται να υλοποιηθούν και την αξιοποίηση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης  και συζήτησε ερωτήματα των μελών του ΔΣ που διατυπώθηκαν τοσο για συγκεκριμένους κλάδους επιχειρήσεων όσο και για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών