Εθελοντική αιμοδοσία από τον σύλλογο Χαλανδρίτσας

21/07/2021 | 10:36

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας,προγραμματίζει  εθελοντική αιμοδοσία:

ΚΑΛΑΝΙΣΤΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Ιουλίου 2021…9.30-13.30 στο Πνευματικό Κέντρο σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους Τοπικούς Φορείς.

Καλούμε τα μέλη αλλά και όλους τους υγιείς συμπολίτες  μας ναπροσφέρουν μια μονάδα αίματος για τους  πάσχοντες συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες. Γι’ αυτό γίνετε και εσείς εθελοντές αιμοδότες και νιώστε την χαρά της προσφοράς.

 «Μοιράσου τη ζωή για να την έχεις ολόκληρη»

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)