Πάτρα: Τελευταίο ταξίδι για 50χρονο ναυτικό – Πέθανε μέσα στο πλοίο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ότι 50χρονος μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πάτρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας.
Το εν λόγω πλοίο επέστρεψε στον λιμένα Πάτρας και άμεσα, ιατρός του πλοίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 50χρονο, ενώ αργότερα διαπίστωσε τον θάνατό του. Στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
 

Σπιτικό ελιόψωμο
29/05/2025 | 22:46

Σπιτικό ελιόψωμο

Πες “αντίο” στις τρίχες που γυρίζουν προς τα μέσα, μετά το ξύρισμα

Τέλος από την 1η Ιουλίου το κάπνισμα σε ανοιχτούς χώρους στη Γαλλία

Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: Την Παρασκευή η υπογραφή της 2ης σύμβασης

Γιαννακόπουλος σε παίκτες: «Οτιδήποτε πλην του 3-0 με τον Ολυμπιακό είναι μη αποδεκτό!»

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που «έγδυνε» σπίτια – «Χτυπήματα» στην Πάτρα, μεγάλη επιχείρηση του “Ελληνικού FBI” (ΦΩΤΟ)

Άκης Σακελλαρίου για Παπαδόπουλο και Λαμπρόγιαννη: «Είναι τέτοια η ηθική του που σίγουρα δεν υπήρξε διάθεση προσβολής»

ΗΠΑ: Στο Ανώτατο Δικαστήριο προσφεύγει η κυβέρνηση Τραμπ για τους δασμούς