Κλείνει από σήμερα ο κεντρικός δρόμος στο Λαγανά - Έκτακτα μέτρα κατά της παραβατικότητας στη Ζάκυνθο

 

Κλειστός θα είναι από σήμερα ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, στο πλαίσιο αποφάσεων για την πάταξη της παραβατικότητας. Αυτό αποφασίστηκε στην προ ημερών επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Ζάκυνθο.

Η απόφαση πάρθηκε και αφορά τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών, καθώς παρατηρήθηκαν πολλά κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών , ξυλοδαρμοί και συμπλοκές. με τελετυαιο περιστατικό την σύρραξη μεταξύ άγγλων και ιταλών φιλάθλων. 

Μάλιστα στο νησί έφθασαν από χθες  20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.

Η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού ερχεται να προστεθεί στους 120 αστυνομικούς που επιχειρούν το φετινό καλοκαίρι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στο Λαγανά.

Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν ξεκινήσει από ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ εντατικοί έλεγχοι στην περιοχή.

Ζάκυνθος: Στα χέρια της Αστυνομίας ξενοδόχος για πάρτι-Είχε και... αμπούλες αερίου γέλιου

Παράλληλα έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις:

•σε εστιατόριο – καφετέρια, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου,
•σε κέντρο αναψυχής, να απασχολείται εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 2 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου,
•σε καφέ μπαρ – εστιατόριο, η μη έκδοση 8 αποδείξεων αξίας 198 ευρώ και να απασχολείται εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού,
•σε επιχείρηση παροχής ποτών, η μη έκδοση απόδειξης και να απασχολούνται 4 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου,
•σε αναψυκτήριο – καφετέρια, η μη έκδοση 5 αποδείξεων αξίας 116 ευρώ,
•σε κέντρο αναψυχής – μπαρ, η μη έκδοση 10 αποδείξεων αξίας 267 ευρώ, να απασχολείται εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 10 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου, ενώ επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγιση 7 ημερών για μη τήρηση μέτρων προστασίας κατά του κορονωϊού,
•σε εστιατόριο, να απασχολούνται 5 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου.

 

Διαβάστε επίσης