Ζάκυνθος: Η δίωξη Ναρκωτικών και η δίωξη Εκβιαστών “χτενίζουν" το νησί του Ιονίου - Τα πρώτα ευρήματα - BINTEO

 

Η δίωξη Ναρκωτικών και η δίωξη Εκβιαστών “σαρώνουν” τη Ζάκυνθο.

 

 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν χθες το βράδυ στο Λαγανά με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την εξάλειψη των ναρκωτικών.

Έτσι μια ημέρα μετά την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νησί και την δήλωση «το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν επιχειρήσεις από τις αστυνομικές αρχές αλλά και άλλες υπηρεσίες που θα έρθουν στο νησί , έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ηρεμία”, έφθασε στο νησί ένα κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και ένα της Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ.

Τα δύο κλιμάκια από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, άρχισαν τις προσαγωγές στο ΑΤ Ζακύνθου, κυρίως ατόμων που είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν την δικαιοσύνη ενώ πραγματοποιήθηκαν και αιφνιδιαστικοι έλεγχοι σε σπίτια.

Χθες το βράδυ, τα κλιμάκια βρέθηκαν στο Λαγανά και πραγματοποίησαν δεκάδες ελέγχους σε μαγαζιά της περιοχής αλλά και στο κεντρικό δρόμο.

Συμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση, από τις μέχρι στιγμής επιχειρήσεις έχουν βρεθεί μικροποσοτητες ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ