Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Ένταση με την οικογένεια του παιδιού που παρασύρθηκε από όχημα - Παραμένει στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο

 

Ένταση σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όταν συγκεντρώθηκαν συγγενείς και τα μέλη της οικογένειας του άτυχου αγοριού, ο οποίος παρασύρθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μετά το τροχαίο στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη.

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού που τραυματίστηκε - Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έσπευσε μεγάλος αριθμός συγγενών του, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν με την ασφάλεια του Νοσοκομείου.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με σκοπό να συνδράμουν την ασφάλεια του νοσοκομείου και ηρεμήσουν την κατάσταση.

Το μικρό αγόρι,νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, πρέπει να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο, ώστε να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την εξέλιξη της υγείας του άτυχου παιδιού. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ