Κάτω Αχαΐα : Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την καταστολή της εγκληματικότητας - Μυλωνάς στο tempo24: "Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα"

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ κατά της εγκληματικότητας είναι σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου στην Κάτω Αχαΐα.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι γίνονται στοχευμένοι έλεγχοι ατόμων σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής, με στόχο τον περιορισμό στο ελάχιστο παραβατικών και έκνομων συμπεριφορών από συγκεκριμένες ομάδες πολιτών.

Σε επικοινωνία του tempo24.news με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, ο Σπύρος Μυλωνάς ανέφερε:

"Η κατάσταση εδώ και πολύ καιρό είχε φτάσει στο απροχώρητο. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι δίκιο να φοβούνται και να αγανακτούν με τα περιστατικά παραβατικότητας.

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα χθες με τη διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και ζήτησα την άμεση επέμβαση της ΕΛΑΣ. Τα αντανακλαστικά τους ήταν άμεσα."

Και πρόσθεσε: "Θέλουμε όλοι, χωρίς εξαιρέσεις να ακολουθούν τη νομιμότητα και έτσι θα το πάμε μέχρι τέλους. Θα τους "ταράξουμε" στη νομιμότητα"... ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάς.  

 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελείται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο Γιάννη Κυριακόπουλο και συμμετέχουν αστυνομικοί από μάχιμες υπηρεσίες του νομού.

Διαβάστε επίσης