"Άγιος Ανδρέας" - Ακτινολογικό: Οι παραιτήσεις έφεραν αναστολή - Μάχη για την κάλυψη των κενών

Αντιμέτωπη με τη λύση ενός ακόμη γόρδιου δεσμού έρχεται η 6η Υγειονομική Περιφέρεια και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας".

Αιτία; Οι παραιτήσεις γιατρών που στελεχώνουν το Ακτινολογικό, λόγω συνταξιοδοτήσεων, γεγονός που προκαλεί "αρρυθμία" στη λειτουργία του τμήματος.

Με έγγραφό της η διοίκηση του Νοσοκομείου ζήτησε την αναστολή λειτουργίας των τακτικών πρωινών και απογευματινών ιατρείων του τμήματος, μέχρι νεωτέρας (θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά) και ειδοποίησε άμεσα την διοίκηση της 6ης ΥΠε.

218967109_900627014129289_3020310004586573946_n.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρξε σύσκεψη στα γραφεία της ΥΠε υπό τον Γιάννη Καρβέλη, παρουσία του Διοικητή του ΓΝ Πατρών, Ηλία Θεοδωρόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων του νοσοκομείου.

Στη σύσκεψη η παρέμβαση του Διοικητή της 6ης ΥΠε ήταν καταλυτική και προτάθηκε η άμεση στελέχωση του τμήματος με προσωπικό από άλλες δομές υγείας, ώστε να αποφευχθεί το σενάριο της αναστολής. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά βρέθηκαν λύσεις από μετακινήσεις άλλων γιατρών, έτσι ώστε να συνεχιστεί - παρά την προσωρινή αρρυθμία - η απρόσκοπτη λειτουργία του Ακτινολογικού.

Διαβάστε επίσης