Νοσοκομείο Ρίου: Έγινε το θαύμα – Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος από την Ηλεία που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Χαμόγελα και αισιοδοξία σκορπίζει ξανά ο 8χρονος από την Ηλεία που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο 8χρονος αποσωληνώθηκε πριν από 48 ώρες, επικοινωνεί με το περιβάλλον και είναι ευδιάθετος, λέει στο tempo24.news o Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

“Το παιδί κατάφερε και έδωσε αυτή τη δύσκολη μάχη και βγήκε νικητής. Μας έκανε όλους χαρούμενους”, λέει ο κ. Ηλιάδης που από την πρώτη στιγμή μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν κάνει τιτάνιες προσπάθειες για τη βελτίωση της υγείας του.

“Θέλω να γίνω γιατρός”

Όπως λέει ο 8χρονος, όνειρό του είναι να γίνει γιατρός, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν αποσωληνώθηκε ήταν ένα καινούριο ποδήλατο.

Το παιδί θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων και εγκαυμάτων, από εξειδικευμένους γιατρούς.

“Θα είναι μια πολύμηνη διαδικασία, αλλά στο τέλος ελπίζουμε ότι θα είναι όλα καλά” λέει ο κ. Ηλιάδης.

 

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!