Εγκαινιάζεται η επέκταση του Αιματολογικού Τμήματος της Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π.

Την Πέμπτη

Την Πέμπτη 15/07/21 και ώρα 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της επέκτασης του Αιματολογικού Τμήματος της Παθολογικής Κλινικής  του Π.Γ.Ν.Π. που εδράζεται στην Δυτική πλευρά του κτιρίου Α στον 5ο όροφο.

Το συνολικό εμβαδόν του χώρου είναι 106 m2 και περιλαμβάνει χώρο εργαστηρίου, αίθουσα μικροσκοπίων, αίθουσα σεμιναρίων, χώρους γραφείων και αρχείου καθώς και δωμάτιο εφημερίας. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται  στις 93.200 € με ΦΠΑ εκ των οποίων μόλις οι 7.655 € καλύφθηκαν από πιστώσεις του Π.Γ.Ν.Π., ενώ το  υπόλοιπο ποσό  καλύφθηκε από δωρεές  μέσω του συλλόγου ‘’Φίλοι και Υποστηρικτές του Νοσοκομείου’’ και τον ΕΛΚΕ.

Η κατασκευή ξεκίνησε από προηγούμενη Διοίκηση το Δεκέμβριο 2017 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο 2020 μετά από άοκνες προσπάθειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερες παρεμβάσεις του Αν. Διοικητή κ. Δημητρίου Μπάκου, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στο Νοσοκομείο μιας εξαιρετικής ποιότητας Μονάδα ικανή να εξυπηρετήσει σε υψηλό βαθμό ασθενείς με Αιματολογικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης