Νίκαια: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 7χρονη Παναγιώτα

13/07/2021 | 22:28

Το «τελευταίο αντίο» στην 7χρονη Παναγιώτα, το παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σε κεντρικό δρόμο της Νίκαιας, είπαν το πρωί της Τρίτης γονείς, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λευκά λουλούδια, όσοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως συνέβη το κακό και να πιστέψουν ότι θα αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της μικρής Παναγιώτας, με τη μητέρα της να κρατά συνεχώς τη φωτογραφία του κοριτσιού της που έφυγε πρόωρα από την αγκαλιά της.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή από το 7χρονο κορίτσι συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν η μικρούλα προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο μαζί με τη θεία και την 12χρονη ξαδέρφη της.

Τότε, στη διασταύρωση Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, τα δύο παιδιά παρασύρθηκαν από ένα φορτηγό που μετέφερε χωματουργικά υλικά, με αποτέλεσμα η 7χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο και την 12χρονη να τραυματιστεί.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά, από όπου και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Τροχαία για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

πηγή

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ