Κυριάκος Μητσοτάκης για την έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης: «Τώρα ξεκινά η σκληρή δουλειά»

«Τώρα ξεκινά η σκληρή δουλειά» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0» από το Ecofin, την οποία χαρακτηρίζει «ιστορική στιγμή».

«Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, καθώς το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχει εγκριθεί» αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει:

«Τώρα η σκληρή δουλειά ξεκινά καθώς επιταχύνουμε τα σχέδιά μας δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ανάπτυξη στον βιώσιμο, ψηφιακό και χώρο υποδομών, οδηγώντας σε ένα λαμπρότερο μέλλον για όλους τους πολίτες μας».

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Καλά νέα για την Ελλάδα

«Καλά νέα για την Ελλάδα» έγραψε, στα ελληνικά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αναφερόμενη στην έγκριση, από το Συμβούλιο, του ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Συγκεκριμένα με πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γράφει:

«Καλά νέα για την Ελλάδα! Το Συμβούλιο ενέκρινε το ελληνικό σχέδιο ανάκαμψης, που σημαίνει ότι η χρηματοδότηση μπορεί να ξεκινήσει. Με 30,5 δισεκατομμύρια ευρώ, το #NextGenerationEU θα βοηθήσει την Σημαία της Ελλάδας να γίνει πιο πράσινη, πιο ψηφιακή και καλύτερα προετοιμασμένη για το μέλλον»

πηγή

Διαβάστε επίσης