Πάτρα: "Τους είχα πει να μην χορέψουν" - Τι λέει ο ιδιοκτήτης καταστήματος που προσήχθη για το γαμήλιο γλέντι

 

Το γαμήλιο γλέντι τους βγήκε ξινό και η περιπέτεια του ζευγαριού αλλά και του επιχειρηματία, έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου δεξιώσεων που έγινε η γαμήλια τελετή στα Ροΐτικα, στην Πάτρα μίλησε στo LiveNews για την επέμβαση των αστυνομικών και όσα ακολούθησαν…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Αστυνομική επέμβαση σε γαμήλιο γλέντι-Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης γιατί οι καλεσμένοι χόρευαν

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν σε τοπικά μέσα, περιπολικό πέρασε έξω από παραλιακό κέντρο διασκέδασης, με τους αστυνομικούς να διαπιστώσουν ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι χόρευαν – κάτι που απαγορεύεται λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Οι οκτώ αστυνομικοί που ήταν στο σημείο και αφού βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα και «σφράγισαν» το κέντρο για μία εβδομάδα, προσήγαγαν και τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν στο τμήμα και τα άτομα που χόρευαν μαζί με τους δύο που έπιναν στο μπαρ.

Η νύφη ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους είχε πει πως απαγορεύεται ο χορός, όμως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Ο συνολικός αριθμός των καλεσμένων δεν ξεπερνούσε τους 50.

Το ζευγάρι είχε φθάσει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν εξελίχθηκε όπως την φανταζόταν νύφη και γαμπρός.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

«00:15 κι ενώ είχε σηκωθεί η νύφη με την μητέρα της, πέρασε το υπηρεσιακό της αστυνομίας. Κατέβηκαν κάτω μέσα στους καλεσμένους… Τους είχαμε ενημερώσει ότι δεν πρέπει να χορέψουν», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του κέντρου δεξίωσης.

 

 

πηγή

Διαβάστε επίσης