Τείχος ανοσίας στην πανδημία

του Πάνου Μαντά, Αρχιτέκτονα

 

Παρόλη την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, είναι άφθονα τα τούβλα για να μην χτίσει η κυβέρνηση το Τείχος Ανοσίας κατά της Πανδημίας.

Τα τούβλα περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, αυτούς που ντρέπονται να πουν ότι βλέπουν τα τούρκικα σήριαλ, γιατί δεν υπάρχουν Ελληνικά της προκοπής, με κάποιες σημαντικές εξαιρέσεις βέβαια, όπως αυτό των «Άγριων Μελισσών».

Περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, από αγράμματους μέχρι γραμματισμένους, από αμόρφωτους μέχρι μορφωμένους, από εργατικούς μέχρι τεμπέληδες, από φτωχούς μέχρι πλούσιους, από θρήσκους μέχρι θρησκόληπτους και ούτω καθεξής.

Οι απειλές του κ. Κ. Μητσοτάκη που εξαπέλυσε στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή «πως δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο οι εμβολιασμένοι» και ότι «δεν θα ξανακλείσει η χώρα για να προστατευτούν οι ανεμβολίαστοι», εξανεμίστηκαν.

Εξανεμίστηκαν, παρόλα τα τελευταία μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την Πανδημία, που τελικά, ούτε κι’ αυτά επαρκούν. Διαφορετικά δεν θα κατάφευγε ακόμα και να δώσει 150 ευρώ στους νέους ηλικίας 18-25 ετών για να εμβολιαστούν προκειμένου να ανυψωθεί το Τείχος Ανοσίας.

Δεν μπορεί κάποιοι, που είναι και πολλοί αυτοί, να εξασφαλίσουν την ζωή τους, από την ζωή του πλησίον τους και να επικαλούνται τον θεό, και λόγω του κράτους πρόνοιας αυτής της χώρας που τους έχει εξασφαλίσει τα περί του ζειν, παίρνοντας μέτρα μεθοδικά κατά της Πανδημίας.

Πρέπει να παρθούν κι άλλα μέτρα κατά του τέταρτου κύκλου της Πανδημίας. Να περιοριστούν τελείως οι μετακινήσεις των ανεμβολίαστων. Ούτε στα μέσα μαζικής μετακίνησης να εισέρχονται.

 

 

 

Διαβάστε επίσης