Νοσοκομείο Ρίου: Συνεχίζεται η αγωνία για την 27χρονη – Δίνει μάχη με τις παρενέργειες του εμβολίου

Για 6η ημέρα συνεχίζεται ο Γολγοθάς της 27χρονης από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από την προηγούμενη Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Μέσα στο σαββατοκύριακο η ήδη δύσκολη κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί της να κρίνουν απαραίτητη τη διασωλήνωσή της.

“Σταθερά κρίσιμη”

Όπως σημειώνει μιλώντας στο tempo24.news o καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ κ. Αργύρης Συμεωνίδης, η κατάσταση της υγείας της είναι “σταθερά κρίσιμη”.

“Παρόλα αυτά έχουμε ενθαρρυντικές ενδείξεις για την αποσωλήνωσή της τις επόμενες ημέρες”, επισημαίνει ο κ. Συμεωνίδης που είναι και ο επικεφαλής της ομάδας γιατρών που την παρακολουθούν.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί τόσο στην Πάτρα όσο και στην Κέρκυρα έχουν κάνει τιτάνιες προσπάθειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 27χρονης.

Έτσι ξεκίνησε ο “Γολγοθάς” της 27χρονης

Η 27χρονη εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Johnson όταν λίγες ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης.

Άμεσα οι οικείοι της τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αφού οι γιατροί τη σταθεροποίησαν αποφάσισαν τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Από την προηγούμενη Τετάρτη νοσηλεύεται στην Πάτρα και στην Αιματολογική Κλινική, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά