"Έφοδος" και προσαγωγές μέχρι τα ξημερώματα - "Θα καθαρίσουμε την Πάτρα...", η απάντηση των αστυνομικών για τους ελέγχους - Το ΣΟΚ των θαμώνων την ώρα του "ντου" - ΦΩΤΟ

 

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρες της Κυριακής, συνεχίστηκαν οι έλεγχοι σε νυχερινά καταστήματα της Πάτρας, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα μεσάνυχτα, όπως έγραψε το tempo24. 

Πάτρα: "Ντου" της ΕΛ.ΑΣ. σε παραλιακά μαγαζιά - Προσαγωγές στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έκαναν έλεγχο σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας. Από εκεί έγινε μια ακόμη προσαγωγή ενός ατόμου, υπόπτου για συμμετοχή σε κυκλώματα της νύχτας. 

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το άτομο με τα μπλε φορτηγάκια της Ασφάλειας Αττικής στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στις 5 περίπου το πρωί της Κυριακής. 

prosagoges1_2.jpg

"Πάγωσαν" οι θαμώνες των καταστημάτων 

Σοκ, έπαθαν οι θαμώνες των καταστημάτων την ώρα που αστυνομικοί με όπλα και κουκούλες, έμπαιναν στο χώρο για τους ελέγχους.

"Τους είδαμε να περνούν από δίπλα μας με όπλα... και δεν ξέραμε τί είχε συμβεί. "Σήκω και πάμε", έλεγαν σε άτομα που κάθονταν σε παρέες... Καταλάβαμε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί", μεταφέρει στο tempo24, παρέα Πατρινών που διασκέδαζε σε ένα από τα παραλιακά καταστήματα στα οποία οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο. "Ξαφνικά έκλεισε η μουσική και το μαγαζί γέμισε αστυνομικούς με όπλα!", άλλη μαρτυρία για την ώρα του "ντου". "Ο κόσμος φοβήθηκε και άρχισε να φεύγει...", ήταν οι πρώτες αντιδράσεις. 

Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ