Καλοκαιρινές Δράσεις των Παιδικών Χωριών SOS στην Πάτρα

Στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής  Υποστήριξης και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας, των Παιδικών Χωριών SOS,  αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους πραγματοποιώντας ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο πανέμορφο  αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.  

Τα παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες ομαδικού και θεατρικού παιχνιδιού, καθώς και ομάδες  ψυχοπαιδαγωγικού περιεχομένου, οι οποίες μέσω της βιωματικής μάθησης στοχεύουν να ενισχύσουν  την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να αναδείξουν τα μοναδικά τους ταλέντα. 

Γεμίσαμε όλοι τις βαλίτσες μας με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, καθώς είχαμε τη δυνατότητα να  βρεθούμε όλοι μαζί από κοντά, τηρώντας όλα τα μετρά ασφαλείας, μετά από πολύ καιρό.  

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρών για την παραχώρηση του χώρου και το  catering του κύριου Αγγελακόπουλου Νίκου για την προσφορά του γεύματος που δόθηκε στα παιδιά.  

 

*Tο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης  παραμένουν ανοιχτά όλο το Καλοκαίρι και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους . 

Κατερίνα Παπαθεοφίλου, Γεωργία Τζανάκου, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και  Κέντρο Μαθησιακής & Παιδαγωγικής Υποστήριξης Πάτρας, τηλ. 2610-320 879 (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00- 18:00), email sospatra@sos-villages

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ