"Καρφιά" Νικολόπουλου σε Τράγκα και δημόσια "συγνώμη"

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι :Άνοιξε τα χαρτιά του και παρουσίασε το νέο πολιτικό οδοιπορικό του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος που ηγείται.

Εξήγησε την αναγκαιότητα της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τους πολίτες, τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές που υπηρετεί η ΘΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ σε όλους τους νομούς της Ελλάδας καθώς και τις μεγάλες παροικίες της ξεχασμένης ΜΕΓΑΛΗΣ Ελλάδας της ομογένειας.
 

Ο έμπειρος κοινοβουλευτικός  και πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε για πρώτη φορά να μιλήσει- μετά την αυτονόμηση του από το κίνημα που ίδρυσε μαζί με τον Γιώργο Τράγκα - στο ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της Πιερίας, θέλοντας  να καταδείξει την βαρύνουσα σημασία και την ιδιαίτερη αξία των περιφερειακών ΜΜΕ στην αντικειμενική ενημέρωση.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
 

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε χαρακτηριστικά:


ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί για εμάς τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες έληξε άδοξα μια εθνική  προσπάθεια που γέννησε μεγάλες προσδοκίες σε αρκετό κόσμο, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αναζήτηση κομματικής και ιδεολογικής στέγης .

Είναι σίγουρο, πως άλλες ήταν οι προσδοκίες όλων των πολυάριθμων κινημάτων, κομμάτων, συλλογικοτήτων ,που ενώ προσήλθαν ενθουσιωδώς με τις σημαίες τους και ανακοινώθηκε πανηγυρικώς  η συμμετοχή τους, εν συνεχεία αποχώρησαν σεβόμενοι την διαδρομή τους και την δημοκρατική πολιτική κουλτούρα τους.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ  ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ  ΛΑΒΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.
ΠΙΣΩ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
 

Οφείλω να ομολογήσω, πως παρ΄ ότι θεώρησα ότι ο περήφανος και χιλιοπροδομένος λαός -από τους ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ της εξουσιαστικής πυραμίδας της εθελόδουλης  πολιτικής των Αθηνών -θα ήταν πηγή έμπνευσης, αγωνιστικότητας και πολιτικής ισχύος  για το κίνημα που φτιάξαμε, εν τούτοις αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά … πως οι πολιτικές συνεργασίες δεν είναι εύκολη υπόθεση …
Η αλαζονεία και τα αρχηγιλίκια  είναι το βιτριόλι που κατακαίει κάθε συλλογική προσπάθεια ,την ευτελίζει και κάνει το εθνικό λαϊκό κοινωνικό κίνημα
πολύ πιο φτωχό!
Οι Έλληνες δεν ψάχνουν για έναν ακόμα σωτήρα, αλλά για μια μεγάλη ιερή πατριωτική συμμαχία που δεν θα κιοτεύει και θα έχει την βούληση και το θάρρος να συγκρουστεί για την Εθνική αξιοπρέπεια, τις αξίες και τα ιδανικά του Χριστιανικού Ελληνικού έθνους.
 

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΥΡΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ 14 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΓΟΝΙΑ …

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ηλία Χρυσικού είπε:
 «Ο συρμός κάποια στιγμή έφθασε στα 14 και περισσότερα βαγόνια …
Κάθε βαγόνι η βαγονέτο με το «χρώμα» του και τους επιβάτες του…όλοι όμως είχαμε συμφωνήσει για το τελικό προορισμό με την από κοινού χάραξη της διαδρομής που έπρεπε να ακολουθήσουμε .
Ο μηχανοδηγός είχε αναλάβει την υποχρέωση να μην εκτροχιάσει το τραίνο και το επίσης σημαντικό  να μην το ακινητοποιήσει …
Για εμάς τους πολεμιστές του τίμιου και ιερού αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδας που από παιδιά αγωνιζόμαστε πολεμάμε  ματώνουμε και έχουμε φάει το μπαρούτι με τη χούφτα…δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που "προδόθηκαν"
οι  κώδικες επικοινωνίας στην συνεργασία μας …
Σας θυμίζω ότι  εγκατέλειψα Υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου!
Κατέβηκα από την υπερταχεία του μεγάλου κόμματος που υπηρέτησα από 14 χρόνων παιδί και έφυγα από το μαντρί
από τη γαλάζια στρούγκα
Πλήρωσα  τη διαφωνία μου με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο να ψηφίσει τα μνημόνια του Τσίπρα και απεχώρησα.

Δεν ψήφισα τις ΠΡΕΣΠΕΣ και αγνόησα τα δώρα και την αντιπαροχή της θετικής ψήφου με την επανείσοδο μου στη ΒΟΥΛΗ και αρνήθηκα να μπω στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μένοντας σταθερός στις αξίες μου …
Ασυμβίβαστος και παθιασμένος με την πατρίδα και την Ορθοδοξία κάλεσα όσους μας εμπιστεύονται να υπογράψουν και από κοινού καταθέσαμε στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μετά από την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ .

Έχουν αποδεχθεί 400 φίλοι Χριστιανοί και ταυτόχρονα Δημοκράτες ,το δύσκολο βαρύ και τιμητικό καθήκον να ζητήσουν την ψήφο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ως υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές.

Η απόφαση που πήραμε στην εθνική συνδιάσκεψη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος,  μεταξύ άλλων,  ανέφερε
στο ψήφισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα και φιλοξενήθηκε από αρκετά ΜΜΕ:
Συμφωνούμε να συμπορευθούμε ισότιμα και όχι να αφομοιωθούμε .
Και αυτό λεγόταν καθημερινά από τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές μας εκπομπές για να μην ξεχνιόμαστε  .
 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φουστάνη για τα επόμενα βήματα του τόνισε :


Εμείς λοιπόν συνεχίζουμε μαζί και με τη νεολαία μας (ΧΡΙΝΕ) και με την θερινή μας ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ εξόρμηση που πραγματοποιούμε  πάμε παντού … σε όλη την Ελλάδα. Πάμε και στην Ομογένεια. Κλείσαμε συναντήσεις και εκτός Αμερική και Γερμανία .Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος συναντά στο οδοιπορικό του νέους φίλους και παλιούς…
Συνεγείρει  ΔΑΠΙΤΕΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ φίλους ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ  και συναδέλφους π.Υπουργούς , Βουλευτες ,Αιρετούς και άλλα πολιτικά συνδικαλιστικά στελέχη μπαρουτοκαπνισμένους συμπολεμιστές.
Εκείνους όμως που είναι αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους.
Καλούμε λοιπόν σε αντίσταση τους Έλληνες που θέλουν να διώξουν  τους προσκυνημένους που μας κυβερνούν.
Εκείνους που θέλουν να δώσουν μάχες για την Ελλάδα μας τη Δημοκρατία μας, την Ορθοδοξία μας, το Πολιτισμό μας και τον Λαό μας. Παλεύουμε για την ανατροπή των εθνομηδενιστών της αριστεράς και της δεξιάς!

Δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο. Μένουμε όρθιοι ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Δεν καθόμαστε στα 4…

Έχουμε άποψη, και πρόταση για την εθνική ανασυγκρότηση και πιστεύουμε ότι μπορούμε πολλά να κάνουμε!
Περιμένουμε όλους τους ελεύθερους χριστιανοδημοκράτες έλληνες να ΣΥΝαποφασίσουμε  στις 24 Ιουλίου  στις εργασίες της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ και στις 6 Ιανουαρίου ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ να εκλέξουμε τον νέο πρόεδρο του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος.

 

Διαβάστε επίσης