Νικολόπουλος κατά Τράγκα - Το παρασκήνιο της ...διαγραφής

 

«Κανείς δεν μπορεί να μας αποκλείσει την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον λαό και να μας αποστερήσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών» αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στο πολιτικό του διαζύγιο με τον Γιώργο Τράγκα.

Νικολόπουλος και Τράγκας χώρισαν τις πολιτικές τους πορείες λίγο καιρό αφού αποφάσισαν να συστρατευτούν στο νέο κόμμα του δημοσιογράφου, ωστόσο ο Νίκος Νικολόπουλος κάνει λόγο για παρασκήνιο στην απόφασή του να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζει την πορεία του με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, δηλώνοντας ασυμβίβαστος.

Μάλιστα όπως σημειώνει: «Έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και μπορούμε πολλά να κάνουμε!

Τα προβλήματα δεν είναι αιώνια, έχουν πάντα μια λύση. Παρακαλώ τους υπερήφανους ελεύθερους Χριστιανοδημοκράτες μην επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλει, να ταπεινώσει, ή να μειώσει την αυτοεκτίμησή του και την ταυτότητα την ιδεολογικοπολιτική του! Οι κραυγές και οι απειλές των προσκυνημένων μαλιστάνθρωπων είναι εργαλείο για δειλούς, που δεν σκέφτονται παρά μόνον εκτελούν προστάγματα».

Και εξηγεί πως «Εμείς συνεχίζουμε την θερινή περιοδεία μας για να συναντήσουμε και να ακούσουμε υπερήφανους Έλληνες Χριστιανούς, Δημοκράτες Πατριώτες, που πιστεύουν ότι με τον αγώνα θα πάρουν πίσω ότι ανήκει στην Πατρίδα και το Λαό! Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να αναστήσουμε τις πτώσεις που μας επιβάλλει η ζωή για να μας υπενθυμίσει, ότι μετά από μια σκοτεινή σήραγγα γεμάτη μοναξιά, έρχονται πολλά καλά πράγματα. Ας αγωνιστούμε…».

Το σχόλιο του Τράγκα

Τον Νικολόπουλο έθεσε ουσιαστικά εκτός σχήματος ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας, με αφορμή μια περιοδεία του κ. Νικολόπουλου στη Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης