Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΠΕ - Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ


Η ώρα έφτασε. Μετά από έναν χρόνο όπου παραμένει τυπικά ακέφαλο, το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας σε λίγες ώρες θα έχει πλέον νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή. Στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι και αυτό που θα αποφασίσει ποιος από τους 29 τελικούς υποψήφιους θα αναλάβει τα ινία του πιο κραταιού ΔΗΠΕΘΕ της χώρας.

Προηγήθηκε μια μακρά και δύσκολη περίοδος για τα 9 μέλη της διοίκησης του θεάτρου, τα οποία κλήθηκαν να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τους φακέλους των υποψηφίων και να αξιολογήσουν τα προσόντα τους με βάση τις απαιτήσεις της θέσης.

Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Σε λίγες ώρες το ΔΗΠΕΘΕ θα έχει επιτέλους Καλλιτεχνικό Διευθυντή, ο οποίος θα κληθεί να σχεδιάσει και να διαχειριστεί το μέλλον του θεάτρου και της σχολής του. Πρόκειται για τον δέκατο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, μετά την ίδρυσή του το 1989. Αυτοί είναι οι 29 υποψήφιοι - ανάμεσά τους μόλις 3 γυναίκες - που διεκδικούν τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή:

1. ΑΛΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 3. ΓΕΝΑΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5. ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ 6. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 7. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 8. ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 9. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 10. ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 11. ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 12. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 13. ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ 14. ΜΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 15. ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 16. ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 18. ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 19. ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 20. ΡΟΥΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 21. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 22. ΣΒΑΝΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ 23. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 24. ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΗΣ 25. ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ ΤΑΚΗΣ 26. ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 27. ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 28. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΣ 29. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ