Πάτρα: Τους έκανε παρατήρηση και τον έστειλαν στο νοσοκομείο - Σοβαρά τραυματίστηκε ο 70χρονος και θα μπει χειρουργείο

Αμέσως στο σημείο του επεισοδίου έφθασε η Αστυνομία

 

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο 70χρονος άνδρας και αναμένεται να χειρουργηθεί, μετά την επίθεση που δέχθηκε από δέκα περίπου άτομα όταν τους έκανε παρατήρηση να μειώσουν την ένταση της μουσικής σε γλέντι που γινόταν σε διπλανό σπίτι.

Όπως από χθες πρώτο έγραψε το tempo 24.news, το σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε στην οδό Αρακύνθου, στην Πάτρα, κοντά στο Πειραματικό Λύκειο του Λάγγουρα. Ο άνδρας μη ακούγοντας την σύζυγό του που του ζήτησε να τους μιλήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους κατέβηκε στην είσοδο και ζήτησε από τα άτομα που γλεντούσαν, από το πρωϊ, στο διπλανό σπίτι να μειώσουν την ένταση της μουσικής.

Τότε δέχθηκε αναίτια επίθεση. Αρχισαν να τον χτυπούν και τον πέταξαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε επιχείρηση για να εντοπίσει τον άνδρα που φέρεται πως χτύπησε και τραυμάτισε τον κάτοικο στην οδό Αρακύνθου ( μέχρι και αυτή την ώρα οι αναζητήσεις συνεχίζονται).

Στο χειρουργείο

Να σημειωθεί πως ο 70χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχίο και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, επειδή ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, πρέπει να ολοκληρωθεί η φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται πριν μπεί στο χειρουργείο. Κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διήμερο.

 

Διαβάστε επίσης