Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία-Το μοιραίο γεγονός: Συνετρίβη μόλις 100 μέτρα από το πατρικό του

Το τραγικό περιστατικό με την πτώση του αεροσκάφους στον οικισμό Χαριάς του Δήμου Πύργου στην Ηλεία και τον θάνατο των δυο ανδρών που επέβαιναν σε αυτό έρχεται να συμπληρώσει ακόμη ένα μοιραίο γεγονός.

Το συγκλονιστικό δυστύχημα με την πτώση του αεροσκάφους που οδήγησε στο θάνατο τους δυο άνδρες, κυβερνήτη και συγκυβερνήτη, συνέβη μόλις 100 μέτρα από το πατρικό σπίτι του πιλότου σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, απογειώθηκε από την Αερολέσχη Μεσολογγίου στις 11:30 το πρωί και κατέθεσε σχέδιο πτήση στο Άκτιο με μέγιστη διάρκεια τις 2,5 ώρες. Το σχέδιο πτήσης περιελάμβανε την διαδρομή Μεσολόγγι – Ανδραβίδα – Άραξος και επιστροφή στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν υπήρξε ενημέρωση από πιλότο για έκτακτη κατάσταση στο αεροσκάφος.

Πύργος - Πτώση μονοκινητήριου: Αυτοί είναι ο πιλότος και ο συνεπιβάτης που έχασαν τη ζωή τους (ΦΩΤΟ)


 Για τον κυβερνήτη του αεροσκάφους μίλησε στο newsit.gr, o κουμπάρος του, Νίκος Κοτσώνης. «Ο πιλότος μένει στην Αμαλιάδα. Είναι μέλος της Αερολέσχης Πύργου. Είχε φύγει από το Μεσολόγγι και τα Χάρια που έπεσε το αεροσκάφος είναι το χωριό του», λέει στο newsit.gr ο κουμπάρος του πιλότου και αντιδήμαρχος Πύργου, Νίκος Κοτσώνης.

Και προσθέτει: «Έπεσε κοντά σε ένα από τα τελευταία σπίτια του χωριού. Ο κουμπάρος μου ήταν τρελός με τις πτήσεις. Το αεροσκάφος πρέπει να έπαθε κάποια μηχανική βλάβη ή να συνέβη κάτι άλλο γιατί όπως μου είπαν οι κάτοικοι του χωριού το έβλεπαν πολύ πριν φτάσει στο χωριό να χάνει ύψος. Πλήρωσε το πάθος να πετάει. Ότι κι αν έγινε το μυστικό θα το πάρει μαζί του. Ήταν παντρεμένος κι είχε δύο παιδιά ηλικίας 25 και 30 ετών».

Διαβάστε επίσης