Ν. Νικολόπουλος: Μαθητής διαβάζει για τις εξετάσεις χωρίς ρεύμα, τι κάνει η Δημοτική Αρχή;

 

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει:

Σε ανακοίνωση- έκκληση του δραστήριου συλλόγου ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, γίναμε μάρτυρες στο γεγονός ότι ένας μαθητής διαβάζει με κομμένη την ηλεκτρική παροχή στην οικία του για της Πανελλήνιες εξετάσεις.   

Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη να συμβάλει με ουσιαστικές παρεμβάσεις στη μείωση της ενεργειακής πενίας.

Δεν  πέρασαν πολλές μέρες από την ανακοίνωση και ερώτηση που κατέθεσα στην Δημοτική Αρχή, σχετικά με τη δυνατότητα που δίνεται στους Δήμους για σύσταση Ενεργειακών Κοινοτήτων με σκοπό, την μείωση του ενεργειακού κόστους στα ευάλωτα νοικοκυριά.

Άκρου του τάφου ΕΝΟΧΗ από πλευράς της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Πελετίδη.

Άκρου του τάφου ΣΙΩΠΗ από την αρμόδια αντιδήμαρχο.

Και όμως ο «ΜΕΛΙΟΣ», όπως στο γνωστό μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τα άστρα», στην πρώτη δοκιμασία που θα καθορίσει το μέλλον της ζωής του, δηλαδή τη συμμετοχή του στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα πανεπιστήμια, θα βιώσει τη σκληρότητα και την αδιαφορία της πολιτείας. Κεντρικής και Τοπικής.

Να ελπίζουμε η εφήμερη δυσκολία αυτή, να μην αποτελέσει αφορμή για αποτυχία στους στόχους του, αλλά η αρχή για να διεκδίκηση τη ζωή.

 

 

Διαβάστε επίσης