Κυπαρισσία: Νεκρός 52χρονος πυροσβέστης – Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που απομάκρυνε ένα κλαδί...

 

 

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου στην Εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας ένας 52χρονος Πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Επέστρεφε με συναδέλφους του από περιπολία στο δάσος της Ελαίας, όταν αντιλήφθηκαν στο οδόστρωμα ένα μεγάλο κλαδί και κατέβηκε να το απομακρύνει, με συνέπεια να τον παρασύρει ένα αυτοκίνητο. Μετά από λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στο Σώμα.
 

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1969 και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα αρχικά ως Εποχικός Υπάλληλος από το 2003, ενώ από το έτος 2021 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Ήταν έγγαμος με τρία (3) τέκνα και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος
Xθές το βράδυ, το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του. O Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλλος, ετών 52, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Συλλυπητήριο μήνυμα Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη για τον θάνατο του Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρα Κανέλλου

«Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε με ηρωισμό και αυτοθυσία για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι και εχθές το βράδυ, επιστρέφοντας στην υπηρεσία του από δασική περιπολία, εντελώς απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από κοντά μας.
Ευχαριστούμε τον Κανέλλο, για την δεκαoκταετή προσφορά του στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ζήλος, η ακέραιη συνέπειά του και η σπουδαία συμβολή του καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.
Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»

Δείτε ΦΩΤΟ στο messinia live

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ