Πάτρα: Σήμερα αναμένονται απαντήσεις για τον θάνατο της 55χρονης στα Καλάβρυτα μετά τον εμβολιασμό της - Στο νοσοκομείο Ρίου η σορός

φωτο αρχειου

 

Σήμερα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της 55χρονης που πέθανε στα Καλάβρυτα λίγη ώρα αφότου είχε κάνει τη δεύτερη δόση με το εμβόλιο φάιζερ.

Η σορός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου, όπου σήμερα το πρωϊ αναμένεται να γίνει νεκροψία, νεκροτομή , ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κατάρρευσή της στο νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ του tempo24 αναφερόταν ότι:

Για ώρα έδωσαν μάχη οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαβρύτων προκειμένου να σώσουν την 55χρονη Κωνσταντίνα που μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατέρρευσε στο χώρο του νοσηλευτηρίου.

Ολα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής όταν η άτυχη γυναίκα μετέβη από το χωριό Κέρτεζη, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων για να προχωρήσει στον δεύτερο κατά σειρά εμβολιασμό της με το εμβόλιο φάιζερ (pfizer). Αφού εμβολιάστηκε, ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, περίμενε σε ειδικό χώρο για λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει. 

Σύμφωνα με πληφοροφορίες του tempo24, τότε άρχισε να αισθάνεται άσχημα, παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος και την πλάτη και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων.

Αμέσως έτρεξαν οι γιατροί για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Της έκαναν ένεση κορτιζόνης και ένεση αδρεναλίνης και αφού είδαν πως δεν ανταποκρίνεται την διασωλήνωσαν. Ομως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους η 55χρονη δεν ανέκαμψε ποτέ.

Να σημειωθεί πως πριν τον εμβολιασμό της είχε δηλώσει στους γιατρούς πως δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Είναι δεύτερη φορά που η μοίρα χτυπάει τη συγκεκριμένη οικογένεια. Πριν από χρόνια είχε χάσει ένα από τα δύο παιδιά της σε ατύχημα.

Τώρα, περίμενε με ανυπομονησία να εμβολιαστεί για να μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο και να δει το παιδί της που ζούσε εκεί.

Το τραγικό της ιστορίας είναι πως η γυναίκα διέμενε στην Αθήνα, αλλά είχε εδώ και αρκετούς μήνες μετακομίσει στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, τόπο καταγωγής του άνδρα της, θεωρώντας πως θα κινδύνευε λιγότερο από την πανδημία.

Διαβάστε επίσης