Δολοφονία Μπερδέση: Κλήθηκε για κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής γνωστός Πατρινός-Είχε διαφορές στο παρελθόν με τον πυγμάχο

Πολύ γνωστό πρόσωπο, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει σε υποθέσεις κυκλωμάτων της νύχτας, κλήθηκε από αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να δώσει πληροφορίες σχετυικά με τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας φέρεται στο παρελθόν να είχε διαφορές με τον πατρινό πυγμάχο και για αυτό το λόγο κλήθηκε από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα.

Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο “παραμένει στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο”.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας