Μπάσκετ: Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού η Καλτσίδου

 

Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού τη σεζόν 2021/2022 θα είναι η Στέλλα Καλτσίδου, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (12/06) ο πειραϊκός σύλλογος.

Η πρώην διεθνής φόργουορντ, η οποία φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2016 έως το 2018, ξεκίνησε ν΄ ασχολείται με την προπονητική την τελευταία διετία, έχοντας εργαστεί ως βοηθός στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου την σεζόν 2019/2020 και την προηγούμενη ως πρώτη προπονητής στον ΕΦΑΟΖ.

Από τη νέα χρονιά θα είναι η άμεση συνεργάτιδα του νέου προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Μάρτιν Ζίμπαρτς.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στέλλα Καλτσίδου, η οποία επιστρέφει στο σύλλογό μας και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Η Στέλλα Καλτσίδου αναλαμβάνει την θέση του β’ προπονητή και θα αποτελεί την άμεση συνεργάτιδα του νέου τεχνικού, Μάρτινς Ζίμπαρτς» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες, ενώ ακολουθεί η δήλωση της πρώην διεθνούς αθλήτριας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια, ως προπονήτρια πλέον. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου στο νέο μου αυτόν ρόλο.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολύ αξιόλογη πορεία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη.

Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Εύχομαι η κατάσταση με την πανδημία να βελτιωθεί και να μπορέσει ο κόσμος τη νέα χρονιά να έρχεται στο γήπεδο καθώς η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πάντα αυτή που δίνει το έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία για όλους μας.»