Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης Action24): «Δεν θα ανεχτώ την λάσπη και το βούρκο του Στέφανου Χίου» (BINTEO)

Σε δράσεις απέναντι "στην λάσπη που «εκτοξεύει» ο εκδότης Στέφανος Χίος" προς το πρόσωπό του αναμένεται να προχωρήσει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Σε παρέμβασή του στον σταθμό και την εκπομπή «BrainStorming» του Acrion24 ο Διονύσης Παναγιωτάκης τόνισε πως δεν θα κάνει ανεκτή τη λάσπη και το βούρκο του Στέφανου Χίου.

Ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεργαστεί με όλους τους θεσμικούς παράγοντες για «να γίνει η προστασία άμεση και αποτελεσματική».

«Δεν ανέχομαι τη λάσπη και το βούρκο του Στέφανου Χίου. Η ανοχή όλων μας επιτρέπει την διαιώνιση αυτού του αίσχους. Θα προσπαθήσω να 'ξυπνήσω' όλους όσοι συκοφαντήθηκαν και έμειναν σιωπηλοί. Θα συνεργαστούμε με τους θεσμικούς παράγοντες για να γίνει η προστασία άμεση και αποτελεσματική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

Στην εκπομπή παρενέβη και η δικηγόρος του Διονύση Παναγιωτάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η προστασία απέναντι στην διαπόμπευση δεν είναι μόνο νομική υποχρέωση αλλά και αξίωση Δημοκρατίας. Ευτυχώς το δίκαιο βρίσκει πάντα δρόμους να επιβληθεί, αρκεί να το πας μέχρι τέλους». Ενώ έκανε λόγο και για «θεσμικό εκσυγχρονισμό, ο οποίος είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα παρακμής».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή: